Bouwbedrijf Elberse in Houten is gespecialiseerd in het uitvoeren van Nieuwbouw, Verbouw en Uitbreidingen, Renovatie en Onderhoud. Elberse werkt voor lokale, professionele opdrachtgevers. Gemeenten, schoolbesturen, ondernemers en corporaties zijn belangrijke relaties. Daarnaast werkt Elberse ook voor particuliere opdrachtgevers. De manier van werken is erop gericht om samen met de opdrachtgever op maat invulling te geven aan de wensen. Bouwbedrijf Elberse is sinds 2009 onderdeel van de VIOS Bouwgroep BV.

Bouwbedrijf Elberse

Bouwbedrijf Elberse

Bouwbedrijf Elberse is gevestigd in Houten en werkt voor lokale, professionele opdrachtgevers. Gemeenten, schoolbesturen, ondernemers en corporaties zijn belangrijke relaties. Daarnaast werkt Elberse veel voor particuliere opdrachtgevers. De manier van werken is erop gericht om samen met de klant op maat invulling te geven aan de wensen.

Bouwbedrijf Elberse is gespecialiseerd in het uitvoeren van verbouwingen en uitbreidingen, renovatie en onderhoud en maakt sinds november 2009 onderdeel uit van de VIOS Bouwgroep.

De VIOS Bouwgroep, opgericht in 1934, is een groep van zes bouwbedrijven, die samen een omzetcapaciteit hebben van ruim 45 miljoen Euro. Bij onze 160 gemotiveerde medewerkers gaat enthousiasme hand in hand met up-to-date vakkennis en een goede procesbeheersing. We maken samen met onze opdrachtgevers mooi werk, mooi om te zien, mooi gemaakt.

bouwbedrijf elberse bv | californiedreef 28 - 32 | 3565 bm utrecht | t 030 262 78 72 | info@vios-bouw.nl

© Vios Bouwgroep BV   Disclaimer